Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'ya Tatilini Yap Külliye'ye Gel Dedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ülkeye geri dönen Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ile ilgili, "Bundan sonraki sürece yönelik kendisiyle yaptığım telefon görüşmesinde sen bir defa önce ailenle çocuklarınla dinlen. Ondan sonra da seni Ankara'da Külliye'de bekliyorum dedim." dedi.

25.07.2019-19:12 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-19:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'ya Tatilini Yap Külliye'ye Gel Dedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed ile düzenlenen ortak törende önemli açıklamalarda bulundu. 

KRİTİK HAKAN ATİLLA AÇIKLAMASI  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, dün ülkeye dönen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ile ilgili bir soruya da cevap verdi.   

"YAŞAMIŞ OLDUĞU SÜREÇ BİZİ ÜZMÜŞ VE KIRMIŞTIR"  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 

"Yaşamış olduğu süreç bizi üzmüş ve kırmıştır. Her türlü girişimleri yaptık ve verilen kendisiyle alakalı mahkumiyet cezası bitmiş oldu. Hakan Atilla evladımız ülkesine dönmüş oldu.

KÜLLİYE'DE BİR GÖREV VERİLECEK Mİ?   

Bundan sonraki sürece yönelik kendisiyle yaptığım telefon görüşmesinde sen bir defa önce ailenle çocuklarınla dinlen. Ondan sonra da seni Ankara'da Külliye'de bekliyorum dedim. Orada oturur konuşur ne yapacağımıza karar veririz dedik. Bizim için Hakan Atilla'ya herhangi bir bir bariyer söz konusu değildir. Onu sahiplenmeyeceğiz de kimi sahipleneceğiz." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal