Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın'ın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın dolandırdığı paralarla yaptığı sefa bir defa daha kameralara yansıdı. Aydın lüks yatıyla keyif yaparken kameralara poz verdi.

05.07.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-12:31)

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına giden ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' takma adlı Mehmet Aydın yurt dışındaki lüks hayatına devam ediyor.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

'Tosuncuk'un lüks yaşamına ait yeni görüntüler meydana çıktı. Görüntülerde, Uruguay başta olmak üzere Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde olduğu, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği bildirilen Mehmet Aydın'ın eski eşi Sıla Aydın'a aldığı lüks yatta keyif sürdüğü fark ediliyor. Aydın çifti lüks yatta dolandırdıkları paralarla keyif sürerken kameralara poz veriyor. Görüntülerde geçtiğimiz aylarda Uruguay tarafından el konulduğu bildirilen lüks araçlar da yer alıyor.

DAVADA TUTUKLU SANIK KALMADI

Bu arada kurucusu Mehmet Aydın ile beraber 5'si firari, 2'i tutuklu 48 sanıklı Çiftlik Bank davasının dün görülen duruşmasında tutuklu sanıklar Savaş Yıkılmaz ve Cudi Cumhur Yurdakul'un tahliyesine karar verildi. Bu şekilde davada tutuklu sanık kalmadı.

Tosuncuk'un yat sefasından görüntüler;

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal