CHP'liler Organize Olamayınca Ayşenur Arslan Çıldırdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bundan sonra şehit cenazelerine CHP il başkanlarını almayın" talimatının ardından bunu protesto etmek isteyen CHP İstanbul İl Yönetimi bir türlü organize olamayınca Halk TV'de program yapan Ayşenur Arslan çıldırdı.

29.06.2018-13:57 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-14:03)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Valilere müsteşarım aracılığı ile emir verdim; 'CHP İl başkanlarını artık şehit cenazelerinde protokole almayın' diye. Bu kadar kolay. Onların gideceği bir yer var. O yeri de göstereceğiz. PKK üyelerinin cenazeleri var. Biz onları çok sınırlı kaldırtıyoruz. Onlara bir kişilik yer ayıracağız. Sandıkta birliktelerse cenazede de olacaklar." sözleri 81 ildeki CHP İl başkanlıkları tarafından eşzamanlı olarak protesto edildi.

İstanbul'daki protesto Şişhane Meydanı'nda saat 11.00'da yapıldı.

BİLDİRİYİ OKUYAMADILAR

CHP'nin sözcülüğünü üstlenen Halk Tv'de program yapan Ayşenur Arslan ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun bildiriyi okuyacağı esnada canlı yayına gitti fakat organize olmayan CHP'liler bir türlü açıklama okuyamayınca Arslan'ı çıldırttı.

"BİR KAĞITTAN BİR ŞEY OKUYARAK NE OLUYOR?"

Bir türlü açıklama yapamayan CHP'lilere ağzına geleni sayan Arslan "Çok net bir şey diyeceğim. Bundan sonra ben başta -mış gibi yapmayacağım, siz de yapmayın. Buna CHP'lilerde dahil. Bakın bu eleştiri değil. Bu organizasyon değil. Çok özür dilerim fakat değil. 81 ilde bir kağıttan bir şey okuyarak ne yapılıyor? Bu mudur mücadele tarzı?" diye konuştu.

"ŞEHİTLERİMİZ ARASINDA AYRIM YAPMIYORUZ"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun okuduğu bildiride şu sözler yer alıyor:

"Şehitlerimiz içinde ayrım yapan zihniyet, şimdi de şehit cenazeleri üstünden milleti bölmek amacındadır. Şehitlerimiz siyasi partilerin değil milletimizin şehitleridir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal