FETÖ'cü Adil Öksüz'ü Arayan Ekiple İlgili Şoke Eden Gelişme

Firari FETÖ imamı Adil Öksüz'ün yakalanması için kurulan ekibin başında yer alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz ve beraberindeki ekip FETÖ'ye üye olmak suçlaması ile tutuklandı.

29.06.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-13:15)

FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün, 15 Temmuz darbe kalkışmasının sonrasında yakalanması için kurulan özel birimin başında yer alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz ile beraber vazife yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgütün mahrem yapılanmasına dönük devam eden soruşturma çerçevesinde tutuklandı. Özoğluöz, bir sene önce Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından FETÖ ile ilişkisi olduğu sebebiyle açığa alınmıştı.

ADAPAZARI'NDA GÖZALTINA ALINDILAR

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Suçlar Bürosu tarafından devam eden soruşturma, bir sene önce Ankara'da FETÖ'nün emniyetteki mahrem örgütlenmesi çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmada ele geçirilen hafıza kartının incelenmesi ardından başlatıldı. MİT'in ele geçirdiği SD kartta, örgütün emniyetteki mahrem yapılanmasında aktif vazife aldığı belirlenen yeni kişiler içinde olan, darbe kalkışması ardından Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak vazife yapan Ercan Özoğluöz, genel müdürlük tarafından açığa alındı. Sakarya'da devam eden soruşturma çerçevesinde Ercan Özoğluöz ve beraber vazife yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgüte mensup olmak suçlaması ile Adapazarı'nda gözaltına alınıp tutuklandı.

EKİBİN BAŞINDA YER ALIYORDU

Emniyetteki işlemlerinin sonrasında dün adliyeye gönderilen Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Ercan Özoğluöz, 15 Temmuz darbe kalkışmasının kilit ismi Adil Öksüz'ü Sakarya'da aramak için kurulan ekibin de başında yer almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal