CHP'de Kurultay Tarihi Eylülde Belli olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP'de 2020'nin Şubat ayında yapılması planlanan olağan kurultay takviminin Eylül sonu gibi açıklanacağını kaydetti.

21.08.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-14:05) CHP'de Kurultay Tarihi Eylülde Belli olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP'de 2020'nin Şubat ayında yapılması planlanan olağan kurultay takviminin Eylül sonu gibi açıklanacağını bildirdi. 

‘KURULTAY TAKVİMİ EYLÜL AYININ SONUNDA AÇIKLANIR’

2020’nin Şubat ayında yapılması planlanan olağanüstü kurultay takviminin Eylül sonu gibi açıklanacağını kaydeden Salıcı, “Dolayısıyla CHP Kurultayı zamanında olur. Şubat’ta olmaz Mart ayında olur. Önemli olan takvimin açıklanması ve ilçe ve il örgütlerinde seçimlerin başlaması. Türkiye’de seçim yoluyla kendi parti görevlilerini göreve getiren tek parti CHP. Bizde bir aday olur, birkaç aday olur arkadaşlarımız partiyi daha iyi hale getirmek için bir yarış içine girerler. Biz bu yarışın dostça, parti çıkarları çerçevesinde ve önümüzdeki süreçte farklı partiler arasındaki işbirliği sürecini güçlendirecek bir şekilde götürmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Salıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun isminin kurultayda genel başkan adayları arasında geçtiği iddialarına ilişkin, “Onu Sayın Kaftancıoğlu’na sormak lazım. Ama sayın genel başkanımızın 31 Mart sürecini, 23 Haziran sürecini ve bundan sonraki iktidara yürüme sürecini layıkıyla götürdüğünü ifade etmek lazım” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal