Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

CHP Seçime 1. Meclisten Başlayacak

Cumhurbaşkanı adayını yarın sabah yapılacak olan toplantıda açıklayacağı bildirilen CHP, seçim kampanyasını ise öğleden sonra 1. Meclis önünde start verecek.

03.05.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-10:59) CHP Seçime  1. Meclisten Başlayacak

Cumhurbaşkanı adayını yarın sabah yapılacak olan toplantıda açıklayacağı bildirilen Cumhuriyet Halk Partisi, seçim kampanyasını ise öğleden sonra 1. Meclis önünde start verecek.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SEÇİM KAMPANYASINI 1. MECLİSTEN BAŞLATACAK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağını yarın kamuoyuyla paylaşacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday tanıtım toplantısı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda, saat 10.00 ile 13.00 arasında yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin adayı ile katılacağı toplantıda bir konuşma yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı seçim kampanya süreci de yine yarın başlatılacak.

Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine gönderilen yazı ile kampanya başlangıç yerinin Ulus'ta bulunan 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi binasının önü olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayının da katılımı ile burada basın açıklaması yapılarak, kampanya süreci resmen başlamış olacak.

Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde bulunduğu 4 partinin bugün yapması beklenen ittifak protokol töreninin ise hafta sonuna ertelendiği duyuruldu.  Protokolün cumartesi günü imza altına alınması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;