CHP Seçim Otobüsü, Tanzim Satış Çadırında Bekleyenlere "Domates, Biber, Patlıcan" Şarkısını Dinletti

CHP'nin seçim otobüsü Eminönü'ndeki tanzim satış çadırına yanaşarak Barış Manço'nun "Domates, Biber, Patlıcan" şarkısını çaldı. Vatandaşla alay eder gibi yapılan bu eylem vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

19.02.2019-15:06 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-16:24)

İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde farklı yerlerde açılan tanzim satış çadırlarından bir tanesinin yanına yaklaşan CHP seçim otobüsünden Barış Manço'nun "Domates, biber, patlıcan" şarkısı çalındı.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Hükümet, yüksek fiyatları indirmek için belediyeler aracılığıyla tanzim satışa başladı. Pahalı fiyatlardan cebi yanan halk, tanzim satış yerlerine yoğun ilgi göstermeye başladı. Ucuz ürün almak isteyen vatandaşlar tanzim satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Vatandaşlar uygulamadan son derece memnun olurken, muhalefet tanzim satış çadırlarının çare olmadığını, seçime dek tansiyonu düşürmek için gerçekleştirilen pansuman önlem olduğu fikrinde.

CHP'Lİ SEÇİM OTOBÜSÜ İLGİNÇ OLAYA İMZA ATTI

Söz hususu uygulama muhalefet tarafından eleştirilere maruz kalırken İstanbul Eminönü'nde kurulan bir tanzim satış çadırında şaşırtan bir olay oldu. CHP'nin seçim otobüsü söz hususu yere giderek Barış Manço'ya ait "Domates, biber, patlıcan" şarkısını oynattı. Civardakiler ne olduğunu anlamaya çalışırken, seçim otobüsü yoluna devam etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal