Cani Adam Tartıştığı Abisinin Gelinini Vurdu

Manisa'da Birtan A., şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple tartıştığı ağabeyinin gelini Güllü Akkuyu'yu öldürdü. Olay yerinden firar eden zanlının ele geçirilmesi için karadan ve havadan yapılan arama çalışmaları sürüyor.

19.02.2019-14:27 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-15:51) Cani Adam Tartıştığı Abisinin Gelinini Vurdu

Manisa'da yeğeninin eşini av tüfeğiyle öldürmesinin ardından olay yerinden kaçan zanlının ele geçirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Olay, Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde oldu. Alınan bilgiye göre Birtan A., şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple tartıştığı ağabeyinin gelini Güllü Akkuyu ile komşusu Sebahat E.'ye av tüfeğiyle ateş etti. Birtan A., olay yerinden kaçarken etraftakilerin haber vermesiyle bölgeye jandarma ve sağlık birimleri gönderildi. Sağlık birimleri Güllü Akkuyu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Sebahat E. ise hastaneye kaldırıldı. Sebahat E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Olay yerinden firar eden zanlının yakalanması için Saruhanlı İlçe Jandarma birimleri tarafından çalışma başlatıldı. İz takip köpekleri ile karadan ve havadan da drone ile başlatılan çalışmalar çerçevesinde şahsın kaçış yönünde arama çalışmaları sürüyor. Şüphelinin kısa zamanda ele geçirilmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal