Cenazede Abdullah Gül'e Tepki: Reisime Hainlik Yaptın

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan'ın cenaze törenine katılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir vatandaşın "Reisime hainlik yaptın" çıkışı karşısında neye uğradığını şaşırdı.

09.05.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-18:36) Cenazede Abdullah Gül'e Tepki: Reisime Hainlik Yaptın

Adapazarı'ndaki cenaze töreninde bir kişi karşısında Abdullah Gül'ü görünce, "Vatana hainlik yapanlarla iş birliği yapıyorsun. Reisime hainlik yaptın" diyerek tepki gösterdi.

GÜL'E TEPKİLER DEVAM EDİYOR

8 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrası bitkisel hayata giren ve yaşamını 80 yaşında yitiren kaybeden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan'ın cenazesinde beklenmedik bir gerginlik yaşandı. Cenaze töreni 'aday olacak olmayacak' tartışmaları nedeni ile tepki alan Gül'e kızan bir vatandaşın Gül'ü karşısında görünce çıkışmasına sahne oldu. 

CENAZEYİ DİYANET İŞLERİ BAKANI KILDIRDI

Cenaze namazına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Eski Tarım Bakanı Sami Güçlü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Türkiye Ziraat odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Eşiyle dostuyla, akrabalarıyla, arkadaşlarıyla birlikte yaşadı hayatı boyunca" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal