Cani Baba, Karısı ve 2 Çocuğun Boğazını Keserek Öldürdü

İstanbul’da Suriye uyruklu baba, eşi ile 2 çocuğunun boğazını keserek öldürdü. Yaşanan olay sonrasında kendi boğazını da keserek intihar girişiminde bulunan cani baba, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

20.10.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-10:58) Cani Baba, Karısı ve 2 Çocuğun Boğazını Keserek Öldürdü

İstanbul’da Suriye uyruklu baba, eşi ile 2 çocuğunun boğazını keserek öldürdü.  Yaşanan olay sonrasında kendi boğazını da keserek intihar girişiminde bulunan cani baba, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre Olay İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli E.İ. ile M.H. çifti aralarında kavga etti. Kavga üzerine M.H. iki çocuğunu alarak amcasının evine gitti. Eşinin peşinden giden cani baba E.İ. kapı açılır açılmaz iki çocuğunun boğazını keserek öldürdü. Çocuklarını öldüren cani baba daha sonra eşini bıçaklayarak öldürdü.

Evdeki akrabaların polise haber vermesi üzerine olay mahalline çık sayıda polis sevk edildi. Polis ekibinin geldiğini gören E.İ. intihara kalkıştı. Ağır yaralanan saldırgan olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Arnavutköy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal