Binali Yıldırım'dan Milli Gazete'ye Ziyaret

Milli görüş ve Saadet Partisi'ne yakınlığı ile bilinen Milli Gazete'yi ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, "Biz ezelden beri kardeşiz, dostuz. Eski hatıralarımızı yâd ettik. Gayet verimli bir ziyaret oldu." diye konuştu.

18.06.2019-18:37 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-18:33)

K Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, Milli görüş ve Saadet Partisi'ne yakınlığı ile bilinen Milli Gazete'yi ziyaret  etti.

"ERBAKAN HOCAMIZIN SÖYLEMLERİ İLGİMİ ÇEKTİ"   

Milli Görüş'ün kurucularından Necmettin Erbakan'ın yaşamına da değinen Binali Yıldırım, "Erbakan hocamızın söylemleri benim ilgimi çekti, farklı konuşuyor. Herkesin dillendirdiği resmî bir görüş var. Bir aykırı çıkış var. Bu benim çok ilgimi çekti. Daha yakından ilgimi çekmeye başladı. Yerlilik, millilik, dışa bağımlılıktan kurtarılması ülkenin... Sonra bu ilgiyle Erbakan hocayı daha fazla araştırdım." diye konuştu.

"BİZ EZELDEN BERİ KARDEŞİZ, DOSTUZ"  

Sosyal medya hesabından da ziyareti duyuran Yıldırım, "Biz ezelden beri kardeşiz, dostuz. Eski hatıralarımızı yâd ettik. Gayet verimli bir ziyaret oldu." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal