Binali Yıldırım: Beyefendi 15 Temmuz'da Brüksel'deyken Biz Alçaklara Meydan Okuduk

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, NTV yayınında yaptığı açıklamada, "Beyefendi 15 Temmuz'da Brüksel'deyken biz alçaklara meydan okuduk. Onun için bu şeyler bize sökmez. Bu ucuz ayak oyunları bana sökmez. Bu kadar açık söyleyeyim." dedi.

03.06.2019-12:27 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-12:12)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, NTV televizyonuna konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

MAĞDUR OLAN NE RAKİBİM NE BEN, İSTANBULLULAR   

CHP'nin adayının mağdur edebiyatı yaptığını belirten Yıldırım,  "Esasında bu seçimin mağduru 8.5 milyon oy veren İstanbulludur. Mağduriyet algısı, tabii insanlar bize, bizim temasta olduğumuz insanlar genellikle bu konuları anlatınca yaşananların insanın içine sinmediğini kabul ediyorlar. Mağdur ne rakibim ne ben; birinci derecede mağdur İstanbulludur." diye konuştu. 

YSK SÜRECİ YÖNETEMEDİ   

YSK'ya seçim süreci ile ilgili tepki gösteren Binali Yıldırım, "YSK ne diyor? Bu işi yapanlar hakkında soruşturma başlatılsın. Neye yarar kardeşim! Bir seçimin yenilenmesi kolay bir şey mi! Aslında kendini de ele veriyor; biz bu işi beceremedik, onun için sorumlular soruşturulsun, cezalandırılsın. Bir de karşı oy yazanlar var biliyorsun, o da tam evlere şenlik. Ne diyor? Efendim diyor, 2 Mart'ta itiraz vardı, etmediniz. Dolayısıyla kanunusuz atama bir sebep olamaz. Doğru ama diğer yandan doğru olan bir şey daha var. Ben diyorum ki kardeşim kimi görevlendirdin, bir bakayım. Yasak, veremem diyor." ifadelerini kullandı. 

BEYEFENDİ 15 TEMMUZ'DA BRÜKSEL'DEYKEN BİZ ALÇAKLARA MEYDAN OKUDUK  

CHP'nin adayına 15 Temmuz üzerinden de yüklenen Yıldırım, "Beyefendi 15 Temmuz'da Brüksel'deyken biz alçaklara meydan okuduk. Onun için bu şeyler bize sökmez. Bu ucuz ayak oyunları bana sökmez. Bu kadar açık söyleyeyim." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal