Bayramın Birinci Gününden Beri Kayıp Olan Gencin Cesedi Gömülmüş Halde Bulundu

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent beldesinde Kurban Bayramın ilk gününden beri kayıp olan gencin bıçaklanarak öldürülmesinin ardından boş araziye gömüldüğü meydana çıktı.

20.08.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-12:27) Bayramın Birinci Gününden Beri Kayıp Olan Gencin Cesedi Gömülmüş Halde Bulundu

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent beldesinde Kurban Bayramın ilk gününden beri kayıp olan şahsın cansız bedeni AFAD ve jandarma birimleri tarafından bulunurken, olayla alakalı 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kurban Bayramından beri kayıp olduğu bildirilen ve jandarma tarafından aranan, ailesi tarafından sosyal medyada da kayıp ilanı verilen K.M.'in (22) gerçekleştirilen tahkikatlar neticesinde cinayete kurban gittiği bildirildi. Cinayetle alakalı U.A.Ö. (20) İ.Y. (18) gözaltına alındı.

BIÇAKLAYIP ARAZİYE GÖMMÜŞLER

Jandarma tarafından sorgulanan şahıslar; K.M.'i bıçaklayarak öldürdüklerini ve cansız bedenini Üzümlü köyü yolu üstünde bir araziye gömdüklerini itiraf ettiler. Bunun ardından jandarma tarafından bildirilen yerde cesedi arama çalışmaları başlatıldı. Kütahya'dan AFAD birimlerinin de katıldığı arama çalışmalarında K.M.'in cansız bedeni gömülü olduğu yerden çıkarılarak otopsiye gönderildi.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal