Başakşehir'de Çöken İstinat Duvarının Altında Kalan Göztepe Toprağa Verildi

Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucunda aracıyla birlikte duvarın altında kalarak hayatını kaybeden Fatih Göztepe’nin cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verildi.

15.05.2019-18:31 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-18:21)

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde iş çıkışında aracıyla evine dönerken bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonrası duvarın altında kalarak hayatını kaybeden Fatih Göztepe’nin cenazesi yapılan otopsiden sonra ailesine teslim edildi.

ÇATALCA'DA CENAZE NAMAZI KILINDI  

Ailesi, Göztepe'nin cenazesini baba evinin de bulunduğu Çatalca’nın Kabakçı Köyü’ne getirdi. Baba evinde alınan helalliğin ardından İkindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kabakça Camiinde cemaat için yeterli yer olmaması sebebiyle cenaze namazı ve helallik alınması için köy meydanında toplanıldı. Cenaze töreni için ailesi, yakınları ve iş arkadaşları köy meydanını doldurdu.

BİNALİ YILDIRIM ÇELENK GÖNDERDİ  

İSKİ’de görev yapan Göztepe’nin cenaze namazına iş yerinden arkadaşları da son görevlerini yerine getirmek üzere hazır bulundu. Cenaze törenine AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binalı Yıldırım da çelenk gönderdi. Cenaze namazıdan sonra Göztepe, Kabakça Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal