Bakan Pakdemirli: Hakiki Arıcıların Emeğini Çalanlara Asla Müsaade Etmeyeceğiz

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, hakiki arıcıların emeğini çalanlara asla ve asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

20.12.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-11:08) Bakan Pakdemirli: Hakiki Arıcıların Emeğini Çalanlara Asla Müsaade Etmeyeceğiz

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla müsade etmeyeceğiz." iadelerini kullansım.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,Gümüşhane’de Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısında önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Bakan Pakdemirli, "Ben sizin Tarım ve Orman Bakanınız olduğum sürece hiçbir zaman hasat döneminde ithalata izin vermedik. Bu, konu çok çarpıtılıyor, hiçbir zaman da izin vermeyeceğiz. Sizlerin alın teri ve emeği bizler için çok önemli. Emeklerinizi siyaset malzemesi asla yapmayacağız ve yaptırmayacağız." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal