Aydın'da Akılalmaz Olay! Abdest Alan Yaşlı Kadın Hayatının Şokunu Yaşadı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, evinde abdest alan yaşlı kadın, lavabonun altında meydana gelen 3 metrelik çukurun içine düştü. Meydana gelen kazada yaşlı kadın ve onu kurtarmak isteyen kızı yaralandı.

06.02.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-13:30) Aydın'da Akılalmaz Olay! Abdest Alan Yaşlı Kadın Hayatının Şokunu Yaşadı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, evinde abdest alan yaşlı kadın, lavabonun altında meydana gelen 3 metrelik çukurun içine düştü. Meydana gelen kazada yaşlı kadın ve onu kurtarmak isteyen kızı yaralandı.

Kaza, sabah 07.00 sularında Mustafa Dinçol'un 2 sene önces kiraladığı Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi 1027 Sokak 10 numaradaki tek katlı müstakil evde yaşandı. 5 kişilik ailesi ile birlikte kalan Güler Dinçol (59), sabah namazı için abdest almaya lavaboya gitti.

3 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ

Güler Dinçol, abdest aldığı esnaasa lavabonun altındaki ve daha sonra da üzeri örtülerek binaya dahil olan holde bulunan lağım çukuru büyük bir gürültü çıkararak çöktü. Çıkan gürültüyü duyan Dinçol'un kızı Fatmagül Dinçol (29), meydana gelen 3 metre derinliğindeki çukura düşen annesini kurtarmak istedi. Annesini kurtarmaya çalışan kızı da, göçüğün genişlemesi sebebiyle çamaşır makinesiyle beraber açılan çukurun içine düştü.

EKİPLER OLAY YAERİNE GELDİ

Sesleri duyan vatandaşların güvenlik ekiplerine ihbar vermelerinin ardından, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Meydana gelen çukurdan itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile kurtarılan Anne ve kızı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Anne ve kızın hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilirken, güvenlik güçleri, evin holünde meydana gelen çukurun etrafını sardı.

Son dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal