Meteoroloji'den Türkiye Geneline Kritik Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, ülke genelinde şiddetli yağmur ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

06.02.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-13:18) Meteoroloji'den Türkiye Geneline Kritik Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son raporlara göre; Türkiye çapının parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Amasya, Çorum, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis yakınlarının aralıklı yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir havanın beklendiği belirtildi.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Yağışların; Muğla, Aydın'ın kıyı bölgeleri, Antalya, Mersin ile Adana’nın batı yerlerinde şiddetli (21-50 kg/m2), Antalya’nın kıyı ilçeleri ile Mersin’in batı kıyılarında çok şiddetli (51-75 kg/m2) , Antalya’nın Kemer ve Finike ilçelerinde yer yer şiddetli (76-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’nın batısında kuzey ve kuzeydoğudan şiddetli (40-60 km/sa),İç Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu’nun güney ve doğusunda doğu ve güneydoğu taraflarından, Orta Karadeniz’in iç bölgelerinde güney ve güneybatı taraflarından şiddetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/sa),Batı ve Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde eseceği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal