Arnavutköy'de Sahibinin Başında Bıçakla Beklediği İneği İtfaiye Kurtardı

İstanbul Arnavutköy'de çukura düşerek zor anlar yaşayan inek diğer taraftan sahibinin ölüm tehdidi ile burun buruna geldi.

23.09.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-15:42)

İstanbul Arnavutköy'de çukura düşen ve sahibinin ''Kurtaramazsak sucuk yaparız'' diyerek başında bıçakla beklediği ineği, itfaiye ekipleri kurtardı.

Arnavutköy'de sahibinin "Kurtaramazsak elimde bıçağım hazır bekliyor; sucuk yaparız" diye tehdit ettiği ineğe, itfaiye ekipleri yardım etti.

Arnavutköy'de çobanların kovaladığı büyükbaş hayvanlardan ikisi bir çukura düştü. Üst üste düşen iki inekten birini düştüğü çukurdan çıkaran sahipleri, diğer ineği çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.

Durumun bildirilmesi üzerine Arnavutköy İtfaiyesine bağlı ekipler, çukura düştükten sonra bitkin de düşen ineğin hayatını kurtarmak için yollara düştü.

Çukurda zor anlar yaşayan ineğin başında bekleyerek hayvana psikolojik baskı uygulayan sahibi ''Kurtarılamazsa, ölmeden kesip sucuk yaparız diye bıçakla bekliyorum'' dedi.

Sucuk yapılmaktan son anda itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtulan zavallı hayvan, kurtarıldıktan sonra uzun süre yerinden kalkamadı.

Uzun süre çukurda kaldığı halsiz de kalan inek, sahiplerinin yardımıyla ayağa kaldırılarak ahırına götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal