Aracını Vermek İstemeyen Sürücü Hayatını Kaybetti

İstanbul Fatih semtinde gece saatlerinde park halinde bekleyen aracına binmek isteyen sürücü kimliği belirsiz bir kişi tarafından göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

25.04.2018-10:28 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-17:00)

Yaşanılan olay sonrası şüpheli kaçarak izini kaybettirirken, hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanılan olay, Molla Gürani Mahallesi’nde gece saat 02:00 sularında meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Eren, Oğuzhan Caddesi üzerinde park halinde duran ve kendisine ait olduğu öğrenilen 34 US 5397 plakalı otomobile binmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi önünü kesti ve aracı gasp etmek istedi. Aracını vermeyen Ahmet Eren de otomobilini gasp etmeye çalışan kimliği belirsiz kişi ile kavga etmeye başladı.

Bu esnada şüpheli elindeki bıçak ile Ahmet Eren’e saldırdı. Şüphelinin Saldırısı sonucu Ahmet Eren göğsüne aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet Eren’e yapılan ilk müdahalenin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı.

HASTANEYE KALDIRILAN ARAÇ SAHİBİ KURTARILAMADI

Olay sonrası hastanenin acil servisine kaldırılan Ahmet Eren, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri de çevrede bulunup olaya tanıklık vatandaşlardan aldığı bilgiler doğrultusunda olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma yapmaya başlattı. Çevredeki iş yerlerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Polis ekipleri Ahmet Eren’e ait araçta da parmak izi çalışması yapmış olduğu gözlendi. Polisin çalışmasının ardından Ahmet Eren’e ait otomobil çekici çağırılarak bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal