Antalya'da Banka Soygunu

Antalya'da bir soyguncu 'çocuğum hasta diyerek' bankayı soymaya çalıştı.

16.04.2018-19:26 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-19:23) Antalya'da Banka Soygunu

Antalya’da bir bankaya giren zanlı, iddiaya göre “Çocuğum hasta bana çabuk 100 bin TL verin” diyerek bankayı soymak istedi. Polis ekipleri eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için soruşturma başlattı.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Eski Sanayi Sitesi üzerindeki bir devlet bankasında 17.15’de gerçekleşti. Bankaya müşteri kılığında giren ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi, belindeki silahı görevli banka çalışanına doğrultarak iddiaya göre, “Çocuğum hasta bana çabuk 100 bin TL verin” şeklinde bağırdı.

Zanlı, banka güvenlik görevlilerine ve bir şey yaptıkları halinde banka personelini de öldüreceğini söyleyerek tehditlerde bulundu. Banka çalışanları soygun yapan zanlıyı bir taraftan oyalarken, güvenlik görevlileri zanlının bir anlık dalgınlığından yararlanarak soyguncuya müdahale etmek istedi. Kalabalıktan yararlanan soygun zanlısı olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Durumun emniyete haber verilmesinden sonra gelen ekipler, banka çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis memurları bankanın güvenlik kameralarını incelemeye alırken, polisler eşkalini belirledikleri zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal