Ankara'daki Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ankara'da 9 kişinin yaşamını yitirdiği hızlı tren kazasının görüntüleri meydana çıktı.

14.12.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-17:40)

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren ile yol kontrolü gerçekleştiren kılavuz trenin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3'ü makinist 9 kişi yaşamını yitirdi, 92 kişi yaralandı. Feci kazanın kamera görüntüleri meydana çıktı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara'da meydana gelen yüksek hızlı tren kazasında 3'ü makinist 9 kişi yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'daki Yüksek Hızlı Tren kazasında yaralananlardan 7'sinin daha taburcu olduğunu, 27 kişinin tedavisinin ise devam ettiğini söyledi. Yaralılardan ikisinin durumu ağır. Kazayla alakalı açılan soruşturmada hatası olduğu nedeni ile TCDD personeli 3 kişi gözaltına alındı.

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 92 KİŞİ DE YARALANDI

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT) Yenimahalle ilçesine bağlı Çiftlik'te bulunan Marşandiz istasyonunda meydana gelen tren kazasında 9 kişi yaşamını yitirdi, 92 kişi de yaralandı.

GÖZALTINA ALINAN 3 ŞÜPHELİ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Kaza ile alakalı devam eden soruşturmada, hatalı oldukları nedeni ile TCDD'de görev yapan hareket memuru S.Y, tren teşkil memuru (makasçı) O.Y. ve kontrolör E.E.E. hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltına alınan 3 kişi, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

Soruşturma çerçevesinde, cumhuriyet savcıları nezaretinde çalışmalarını yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme birimleri tarafından, seyrüsefer bilgileri ve telsiz konuşması kayıtlarının olduğu, trenin "kara kutusu" niteliğindeki cihaz ile trendeki güvenlik kamerası görüntülerinin olduğu hard disk incelemeye alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal