Ali Karahasanoğlu: Kılıçdaroğlu’na, HDP İle İşbirliğinden Dolayı Gösterilen Tepkiye Kimse Saldırı Demesin

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu bugün yayınlanan yazısında, "Herkes dürüst olsun... Kemal Kılıçdaroğlu’na, HDP ile işbirliğinden dolayı gösterilen tepkiye, “Terör kaynaklı, organize saldırı” tanımını, kimse yapmasın.." ifadelerini kullandı.

24.04.2019-22:25 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-22:10) Ali Karahasanoğlu: Kılıçdaroğlu’na, HDP İle İşbirliğinden Dolayı Gösterilen Tepkiye Kimse Saldırı Demesin

Haber 365 | Özel Haber

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, bugün yayınlanan yazısında önemli tespitlerde bulundu.

TANER YILDIZ'A YUMRUK ATILDIĞINDA YUMRUK TERAPİSİ DEDİLER

Kılıçdaroğlu'na Ankara'da bir şehit cenazesinde yapılan protestoyu medyanın iki yüzlü bir şekilde değerlendirdiğini söyleyen Karahasanoğlu, "Taner Yıldız’a yumruk atıldığında, “Yumruk terapisi” diye başlıklar atıldı.. Bizim mahalledekiler “Ne olmuş bir yumruk atılmış ise. Yumruk niye atıldı ona bakıp bir özeleştiri yapmamız gerekir” dediler.. Ama şimdi. Asla ve kat’a... Yumruğu yiyene, “Niye yumruk atıldı, bir özeleştiri yapar mısınız” demediler. Bu hatırlatmayı yapanlara hakaret ettiler.." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA GÖSTERİLEN TEPKİYE ORGANİZE SALDIRI DENEMEZ!

Karahasanoğlu, Kılıçdaroğlu'na gösterilen tepkiyi bir saldırı olarak nitelemenin yanlış olduğunun altını çizen Karahasanoğlu şu ifadelere yer verdi: 

"Herkes dürüst olsun..

Bir gerçeği, bin yalanla süslemeye kalkmasın..

İftira etmesin..

Taner Yıldız’a atılan yumruk, hiçbir haklı gerekçeye dayanmadığı halde “Şehid yakınının tepkisi” diye yorumlanırken..

Kemal Kılıçdaroğlu’na, HDP ile işbirliğinden dolayı gösterilen tepkiye, “Terör kaynaklı, organize saldırı” tanımını, kimse yapmasın.."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal