Gazeteci Orhan Karataş: Provokasyon Arayan Varsa Seçimlerden Sonra Başlayan Terör Olaylarına Baksın

Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Karataş, Habertürk canlı yayınında önemli açıklamarda bulundu. Karataş, "Seçim öncesinde hiçbir şekilde gündemde olmayan terör, seçimden sonra birden ortaya çıktı. Bir provokasyon var mı, organizasyon var mı sorusuna bakarken buralara da bakmak gerek." dedi.

24.04.2019-22:02 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-21:43) Gazeteci Orhan Karataş: Provokasyon Arayan Varsa Seçimlerden Sonra Başlayan Terör Olaylarına Baksın

Haber 365 | Özel Haber

Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Karataş, Habertürk TV'de yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

PROVAKASYON ARAYAN VARSA SEÇİM SONRASI BAŞLAYAN TERÖRE BAKSIN

Seçim sürecinde terör örgütü PKK'nın hiç bir terör eyleminin olmadığına dikkat çeken Karataş, "Seçim öncesinde hiçbir şekilde gündemde olmayan terör, seçimden sonra hem de bir kandil gecesinde 4 askerimizi birden şehit verdik. Bir provakasyon var mı, organizasyon var mı sorusuna bakarken buralara da bakmak gerek. Bu 4 askerimizin hangi koşullarda şehit edildiği de ayrıca dikkate alınmalıdır." ifadelerini kullandı.

İLK ÖNCE CHP KENDİSİ NORMALLEŞSİN

Normalleşme mesajı veren CHP'lilere ilk önce kendilerinin normalleşmesi gerektiğini hatırlatan Karataş, "Herkes doğru olarak bir yumuşama ve normalleşme olsun diyor, tamam kabul ama bütün bunların gelip bağlandığı bir yer var, 'Bizim dediğimiz gibi olursa olsun' noktası. Bütün mesele bu, bütün sıkıntı bu. CHP bunları söylerken, normalleşme için hangi adımı attı diye sorarım ben. Tam tersine daha da geren, daha da cepheleştirerek hareket ediyorlar. " diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal