AK Parti'nin İstanbul Adayı Olarak Binali Yıldırım'ın Adı Geçiyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, AK Parti'nin İstanbul adayı olarak kulislerde Binali Yıldırım'ın adının geçtiğini yazdı. Fırat'ın iddiasına göre Ankara'da ise Mehmet Özhaseki adı geçiyor.

27.10.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-15:46)

Kulislerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM aritmetiği sebebiyle yerel seçimde adaylık için "iki kişi haricinde vekil istifası yapılmayacak" dediği konuşuluyor. Binali Yıldırım'ın adı yoklamalarda İstanbul için birinci oluyor. Ankara için gündemdeki kişi ise Mehmet Özhaseki.

Kulislerdeki son bilgileri "Salı Sallanır" başlığı ile köşesinde yazan Hürriyet gazetesi Hande Fırat, yerel seçimle alakalı İstanbul ve Ankara adaylarının kimler olabileceğini kaleme aldı.

İşte "Salı sallanır" başlıklı o yazıdaki alakalı kısım:

Ankara sözüdür. Meclis'te grup toplantıları salı günü olur ve gündemi sarsar. Geçen salı gününü sallayan kişi MHP Lideri Devlet Bahçeli oldu. O andan sonra da Cumhur İttifakı yerelde neden olmadı, bundan böyle ne olacak, başka ortakları gündeme taşınack mi soruları Ankara'nın en önemli gündemi.

MHP İLE TANSİYON YÜKSELTİLMEYECEK

MHP ile tansiyon karşıdan bir adım olmadığı sürece yükseltilmeyecek. Kanun teklifi Meclis'e sevk edilecek, geçerse geçecek, geçmezse kararname yöntemine gidilecek.

İSTANBUL İÇİN İLK SIRADA BİNALİ YILDIRIM VAR

Gelelim AK Parti kulislerinde Ankara ve İstanbul için konuşulanlara... Aldığım bilgiye göre İstanbul için ilk sırada Binali Yıldırım var. Üst seviye bir kaynağım "İstanbul'da Binali Yıldırım yoklamalarda birinci geliyor, diğer kişiler kamuoyunda adı geçen isimler" dedi.

ANKARA İÇİN İBRE İKİ İSİMDEN YANA

Ankara için gündemdeki kişi Mehmet Özhaseki. Süleyman Soylu'nun da adı geçiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal