AK Parti Yalova Adayı Yusuf Ziya Öztabak Kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Yalova adayının Yusuf Ziya Öztabak olduğunu açıkladı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir, kaç yaşındadır?

24.11.2018-17:32 - (Son Güncelleme: 25.11.2018-18:11) AK Parti Yalova Adayı Yusuf Ziya Öztabak Kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Yalova adayının Yusuf Ziya Öztabak olduğunu açıkladı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak  kimdir, kaç yaşındadır?

YUSUF ZİYA ÖZTABAK KİMDİR?

02.01.1963 yılında Rize’de doğmuştur. 1989'da Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü tamamladı.Yükseköğretimini müteakip Yalova’da mesleğe başladı ve halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak mesleğini icra etmektedir.

Çeşitli dönemlerde Yalova S.M.M.M Odası, Denetim, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ayrıca Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu’nda da ‘Misafir Öğretim Görevlisi’ olarak meslek dersleri verdi. Yalova Yardım Derneği Başkanlığı görevini yerine getirdi; halen Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

2001 senesinde Yalova Ak Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Farklı sürelerle Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı.

2004-2009 döneminde Yalova Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. AK Parti Meclis Grup Başkanlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini üstlendi. 23.Dönem Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Öztabak, halen AK Parti Yalova İl Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal