AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Erdoğan'a Diktatör Diyen Netanyahu'ya Cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Diktatör" sözlerine cevap verdi. Çelik, "Kendisine en fazla yakışan sıfat olarak 'diktatör' sözünü kendisine iade ediyoruz" dedi.

13.03.2019-13:13 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-12:57) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Erdoğan'a Diktatör Diyen Netanyahu'ya Cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Diktatör' diyen İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya tepki gösterdi. "Kendisine en fazla yakışan sıfat olarak 'diktatör' sözünü kendisine iade ediyoruz" diyen Çelik, sözlerinin ilerleyen kısmında "Zaten bizi övseydi utanç duyardık" sözlerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Türk gazeteciler ve yargıçlar hapishaneleri doldururken Türkiye'nin diktatörü Erdoğan, İsrail demokrasisine laf söylüyor" ifadesini kullanan İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya tepki gösterdi.

"KENDİSİNE EN ÇOK YAKIŞAN SIFAT"

Diktatör sözünün en fazla Netanyahu'ya yakıştığı fikrini söyleyen Çelik, "Kendisine en fazla yakışan sıfat olarak 'diktatör' sözünü kendisine söylüyoruz" dedi.

"ÖVSEYDİ UTANÇ DUYARDIK"

Çelik, sözlerinin ilerleyen Netanyahu'yu ırkçılıkla itham etti ve "Zaten bizi övseydi utanç duyardık" sözlerini kullandı.

NETANYAHU NE DEMİŞTİ?

Benjamin Netanyahu, şahsi sosyal medya sayfalarından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'a dönük şu sözleri kullanmıştı:

"Türk gazeteciler ve yargıçlar hapishaneleri doldururken Türkiye'nin diktatörü Erdoğan, İsrail demokrasisine laf söylüyor. Bu nasıl bir komedi! İsrail'de kimse ikinci sınıf vatandaş değildir. "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal