AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Mansur Yavaş Bizim Meselemiz Değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş hakkında bir açıklama daha geldi. Çelik, "Biz kimseyle tarafgirlik içinde değiliz. AK Parti'nin Mansur Yavaş gibi bir konusu yoktur. Bu CHP'nin konusudur" dedi.

13.03.2019-12:47 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-12:41) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Mansur Yavaş Bizim Meselemiz Değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla alakalı, "Biz kimseyle tarafgirlik içinde değiliz. AK Parti'nin Mansur Yavaş gibi bir konusu yoktur. Bu CHP'nin konusudur" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları:

"Biz gündeme taşıyana dek CHP, Mansur Yavaş'ın kendisi ve orada kurulan ittifakın unsurları yanıt vermedi. Bizden sonra açıklama yaptılar. Yalan beyanlar var, siyasetçiye yakışmayan. Oradaki beyanlarında bizim kendisinin ihtilaflı olduğu kişiyle alakalı olarak tarafgirlik tutumu sergilediğimizi ifade ediyor. Bu kişiyle alakalı olarak 'saygıdeğer' iş adamı gibi bir sözüm olmamıştır. Biz bu kişiyi tanımıyoruz.

"HAKİM DEĞİLİZ, SAVCI DEĞİLİZ"

Mansur Yavaş'ın daha önceden dostu olan, şimdi ise ihtilaflı olduğu kişi saygıdeğer bir iş adamı mıdır yoksa kriminal bir kişi midir Mansur Yavaş'ın iddia ettiği gibi? Bu kişi hakkındaki kararı bahsedilen meselelerde mahkemeler verecek. Hakim değiliz savcı değiliz.

"MANSUR YAVAŞ CHP'NİN MESELESİDİR"

Mansur Yavaş ile bu kişi arasında taraf da değiliz. Kriminal şahısla niçin dost olduğu husumet nasıl ortaya çıktı kendi konusu. Rakipleri tarafından bu iddiaların ortaya atıldığını ifade ediyor. AK Parti'nin Mansur Yavaş diye bir gündemi yoktur. Mansur Yavaş CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun konusudur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal