AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu İstifa İddialarına Cevap Verdi

Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın istifa ettiğini iddia ettiği AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan bir açıklama geldi. Yeneroğlu açıklamasında iddiaları yalanladı.

14.05.2019-10:13 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-10:06)

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun istifasını parti görevlilerine verdiğini öne sürdü. Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "YSK'nın kararını eleştiren istifa etsin" çağrısının ardından Yeneroğlu'in istifa ettiğini öne sürmüştü. Mesele ile alakalı açıklama yapan "İstifa ettiğim haberi doğru değil" dedi.

Hande Fırat, "İstifayı verdi" başlığıyla paylaşılan yazısında Mustafa Yeneroğlu'nun istifasını Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e verdiğini öne sürdü.

Ayrıca Fırat, Yeneroğlu'nun kendisine şu sözleri söylediğini öne sürdü:

"Ben bugüne dek eleştiri ve endişelerimi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hep paylaştım. Fakat toplum gün geçtikçe kutuplaşıyor. Benim gibi düşünmeyen, yaşamayan, bakmayan insanların da huzurlu olmasını talep ediyorum çünkü onların huzuru da benim huzurum. Ben kimse ile birlikte hareket etmiyorum. Çocuklarımızın yüzüne bakabilmek istiyorum."

YENEROĞLU: SPEKÜLASYONLAR GERÇEK DIŞI, BEN AK PARTİLİYİM

Fırat'ın "istifa etti" iddiası ile alakalı Twitter'dan açıklama yapan Yeneroğlu şu sözleri kullandı:

"İstifa ettiğim haberi doğru değil. Hande hanım maalesef off the record bir konuşmayı teyit dahi ettirmeden, hatalı bir şekilde düşük cümlelerle vermiş. Ben kendilerine, 'kamuoyu üstünden bir mesaja lüzum olmadığını, Sn Cumhurbaşkanımızın şahsımla alakalı bir güvensizliği halinde bana direkt olarak iletebileceğini ve istifamı talep etmesi halinde istifamı verebileceğimi, kendisine şimdiye dek hiçbir zaman saygıda kusur etmediğim gibi bundan böyle de etmeyeceğimi söyledim. Bunun ötesinde bütün spekülasyonlar gerçek dışı. Ben AK Partiliyim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal