Ahmet Davutoğlu ile İlgili Yeni İddia: AK Parti'de Kendine Yer Arıyor

Konsey Araştırma Şirketi Başkanı Nasuhi Güngör, yeni parti iddialarıyla gündeme gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla alakalı ''daha çok AK Parti'de kendine yer arayışı içinde olduğunu düşünüyorum'' dedi.

08.08.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-09:19) Ahmet Davutoğlu ile İlgili Yeni İddia: AK Parti'de Kendine Yer Arıyor

Konsey Araştırma Şirketi Başkanı Nasuhi Güngör, Habertürk'te katıldığı 'Enine Boyuna' programında yeni parti iddialarıyla gündeme gelen isimlerin sahadaki karşılığı ile alakalı önemli değerlendirmeler yaptı.

Nasuhi Güngör, Davutoğlu tarafından kurulması tahmin edilen partinin sahada bir karşılığı olmadığını söyleyerek, "Ahmet Davutoğlu'nun daha çok AK Parti'de kendine yer arayışı içinde olduğunu düşünüyorum. Böyle de görülüyor zaten. Araştırma firmasının yöneticisi şapkamla konuşuyorum. Siyasi manada, pratikte sahada hiçbir karşılığı yok. Babacan cephesinde anlamadığım birçok şey var. Bu siyasi hareketin lideri kim? Düşünceleri ne? Ne zaman sahneye çıkacaklar? Siyaset cesaret ister fakat burada bunu göremiyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal