Ağrı'da Katledilen 2 Vatandaş Hakkında Önemli Gelişme

Ağrı'da iki vatandaş için PKK'lılar tarafından katledildi. Öldürülen iki vatandaşın öldürülmesinin nedeni ortaya çıktı.

27.06.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-17:07)

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2 vatandaş, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) oy verdiği için PKK'lı teröristler tarafından öldürüldü. PKK tarafından katledilen iki vatandaş  asılı halde bulundu.

AK PARTİ'YE OY VERDİĞİ İÇİN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyü kırsalında elektrik direğine bağlı bir ceset gören vatandaşlar güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede kafasından vurularak katledilen ve elektrik direğine bağlanan vatandaşın köyün bakkalı olan Mevlüt Bengi olduğu belirlendi. Cesedi Doğubayazıt Hastanesi morguna kaldırılan bakkal Mevlüt Bengi, otopsi işlemlerinin sonrasında toprağa verilmek üzere Yanyurt köyüne gönderildi.

Meydana gelen olayla başlatılan soruşturma neticesinde Mevlüt Bengi'nin AK Parti'ye oy verdiği için PKK’lılar tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

HASTANE GÖREVLİSİ DE ASILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde dün yaşanan ikinci olayda ise AK Parti’ye destek verdiği sebeiyle Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde görev yapan temizlik çalışanı Feyzi Ertik’in, evinin bahçesinde bulunan mutfakta iple asılmış şekilde cansız bedeni bulundu.

TELEFONUN ARDINDAN DIŞARI ÇIKTI

İddia edilene göre, Doğubayazıt Sağdıç köyünde yaşayan temizlik çalışanı Feyzi Ertik evdeyken kendisine gelen bir telefona cevap verdikten sonra dışarı çıktı ve bir daha kendisine ulaşılamadı. Yapılan aramalar sonucunda temizlik çalışanı Ertik’in, evinin bahçesinde bulunan mutfakta iple asılı şekilde cansız bedenine ulaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal