Dünyaca Ünlü Kahve Zincirinde Tayyip Erdoğan Yasağı

Antalya'nın Alanya ilçesinde dünyaca ünlü bir kahve zincirinin şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Kahve aldığı bardağa Recep Tayyip Erdoğan yazdırmak isteyen gence bu isim burada yasak denilerek bardak çöpe atıldı.

27.06.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-16:52) Dünyaca Ünlü Kahve Zincirinde Tayyip Erdoğan Yasağı

Antalya'nın Alanya ilçesinde dünyaca meşhur bir kahve zincirinin şubesinde meydana gelen olay şoke etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını sipariş verdiği bardağa yazdıran gencin, önce şube müdürü tarafından azarlandığı sonrasında ise sipariş verdiği plastik bardak üstündeki ad silinerek çöpe atıldığı öne sürüldü.

SİPARİŞ VERDİĞİ KAHVEYE ERDOĞAN'IN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTEDİ

Öne sürülene göre dün akşam saatlerinde, dünyaca ünlü Amerikan kahve zincirinin şubesinde meydana gelen olayda Hüseyin Göktepe adlı vatandaş 3 senedir olduğu gibi iş yerine giderek kahve siparişi verdi. Göktepe sipariş verdiği bardağa ise çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını yazdırmak istedi.

"BU İSİM BURADA YAZILAMAZ, ÇÜNKÜ YASAK"

Siparişi almaya hazırlanan Göktepe, kahvesinin olduğu bardağını alacağı esnada ise iş yerinde vazifeli kadın müdür, personele müdahale ederek bardağı aldı ve üstündeki Tayyip Erdoğan yazısını silerek çöpe attı. Göktepe'nin 'niçin bunu yapıyorsunuz?' sorusu üstüne söylenene göre kadın müdür "Bu ad burada yazılamaz, çünkü yasak" yanıtını verdi. Meydana gelen kısa tartışmanın sonrasında Göketepe iş yerini terk etti.

TAYYİP ERDOĞAN İSMİNİ KARALAYARAK ÇÖPE ATTI"

Yaşadığı olaya mana veremeyen Hüseyin Göktepe, "Alanya'da esnafım ve devamlı bu iş yerinde kahve içiyordum. Ortalama günde 3 defa geldiğim oluyor. Kahve içmeye geldiğim zaman Recep Tayip Erdoğan aşığı olarak, sipariş verdiğim bardağın üstüne Cumhurbaşkanımızın adını yazdırıyorum. Dün gene yeniden kahve almaya geldim, aynı iş yerine daha önce görmediğim yeni 2 kadın personel gelmiş. Kadınlardan bir tanesi sipariş verdiğim kahveye ad yazmak için sordu, ben de Recep Tayip Erdoğan dedim ve öyle de yazdı bardağa. Ardından diğer personel kadın adı görerek 'bu bardağa bu ad yazılamaz' diye tepki gösterdi. Sonrasında adın üzerini karalayarak bardağı çöpe attı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal