Adana'da Uyuşturucu Bağımlıları Tartıştıkları Kişinin Evini Kundakladı

Seyhan ilçesinde uyuşturucu bağımlıları ile tartışıp birini bıçaklayan şahsın evi likit bomba atılarak ateşe verildi

29.07.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-10:30) Adana'da Uyuşturucu Bağımlıları Tartıştıkları Kişinin Evini Kundakladı

Deniz Mahallesi'nde ikamet eden 55 yaşındaki İlhami Uğur, evinin karşısındaki binayı mesken tutan uyuşturucu bağımlılarını uyardı.

BIÇAKLAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI  

Uyuşturucu kullanmamaları için uyarı alan bağımlılarla Uğur arasındaki tartışma bir anda büyüdü ve kavgaya dönüştü. Uğur, Nevzat U.'yu bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI  

Nevzat U. vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gönderilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Nevzat U.'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, firari İlhami Uğur’u yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

LİKİT BOMBAYLA EVİ BOMBALADILAR  

Gece saatlerinde ise Uğur’un evi, uyuşturucu bağımlıları tarafından likit bomba atılarak kundaklandı. Pencereden atılan likit bombayla evdeki klima, televizyon ve çekyatlar yanarak kullanılamaz hale geldi.

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ  

Komşuların haber vermesiyle olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Fakat evin bir odası tamamen küle dönerek kullanılamaz hale geldi. Bu esnada evde kimsenin olmaması, yaralanma veya can kaybı yaşanmasını önledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal