Adana'da Silahlı Çatışma, Ortalık Savaş Meydanına Döndü

Adana'da 2 bin 500 liralık komisyon sebebiyle çıkan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına neden olan kavganın güvenlik kamerası görüntüsüne ulaşıldı. Kavgaya karışanların birbirlerine sopalar ve taşlarla saldırdığı, sonrasında da silahların çekildiği anlaşıldı.

12.11.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-11:39) Adana'da Silahlı Çatışma, Ortalık Savaş Meydanına Döndü

Adana'da 2 bin 500 liralık komisyon sebebiyle çıkan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına neden olan kavganın güvenlik kamerası görüntüsüne ulaşıldı. Kavgaya karışanların birbirlerine sopalar ve taşlarla saldırdığı, sonrasında da silahların çekildiği anlaşıldı. Olay, 5 Kasım'da Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’nde bulunan Yeni Metal Sanayi Sitesi'nde gerçekleşti. Emlakçı Ulaş Can B. (34) iddiaya göre, Muhittin B.'ye (37) kiraladığı bir iş yerinden komisyonu olan 2 bin 500 lirayı istediği halde alamadı. Taraflar arasında bu nedenle telefonda başlayan tartışmanın büyümesiyle Ulaş Can B., beraberindeki Burak Nuri O. (31), Murat B. (44), Ramazan B. (35) ile birlikte Muhittin B.'nin metal sanayideki iş yerine geldi. Arabasından inen Ulaş Can B. ve beraberindekiler, burada bulunan, Özcan E. (20), Burhan E. (27) ve Mehmet Akif Yıldız'a (26) saldırmaya başladı. İki grup arasında sopa ve silahlı kavga meydana geldi. Çatışma sonunda Mehmet Akif Yıldız başından vurularak hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Polis, yaptığı incelemede 30'a yakın boş kovan buldu. Ayrıca, çevredeki iş yerlerine çok sayıda merminin isabet ettiği anlaşıldı.

Olayın sonrasında Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gruptan 8 kişiyi gözaltı aldı. Sorgulamadan sonra mahkemeye gönderilen şüphelilerden Özcan E., Ramazan B., Ulaş Can B. ve Emrah N. hakkında tutuklama kararı verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal