Gülden Karaböcek

Dün akşam İbo Show' katılan Gülden Karaböcek, internette kullanıcılar tarafından en çok araştırılan isimlerden bir oldu. Özellikle Gülden Karaböcek ablası ile neden küs sorusu akıllarda soru işareti bıraktı. Peki Gülden Karaböcek kimdir? Gülden Karaböcek kaç yaşında? İşte detaylar...

07.02.2021-10:07 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-10:07) Gülden Karaböcek

6 Şubat tarihli İbo Show programına katıldıktan sonra hakkında birçok kişinin araştırma yaptığı isim Gülden Karaböcek oldu. Arabesk ve fantezi müziğin önemli isimlerden Gülden Karaböcek kimdir sorusunun cevabı merak edildi.

Ancak ablası Neşe Karaböcek ile neden küs olduğu en çok merak edilen konu oldu. Gülden Karaböcek nerelidir? Gülden Karaböcek kaç yaşında? Gülden Karaböcek ablası ile neden küs? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

Arabesk ve fantezi müziğin ilk isimlerden bir olarak bilinen Gülden Karaböcek'in asıl adı Saniye Gülden Göktürk'tür. Usta sanatçı ilk ve orta öğrenimi Ankara'da tamamlamasının ardından Ankara Radyosu'nda Yaşar Aydaş'tan şan, nota ve solfe dersleri aldı.

Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a gelerek ilk plağı olan 'Yazılanlar Gelir Başa & Garip Kaldım'  adlı 45'liğini 14-15 yaşlarındayken çıkardı. Gülden Karaböcek sonraki yıllarda Arif Sağ, Selahattin Bölük, Yücel Paşmakçı, Bedir Çağlayan, Orhan Gencebay gibi usta isimlerle çalıştı.

GÜLDEN KARABÖCEK VE NEŞE KARABÖCEK NEDEN KÜS?

Neşe Karaböcek, 1964 yılında plakçı Atilla Alpsakaraya ile evlendi ve çiftin bir oğulları oldu. Ancak 1974 yılında boşandıktan sonra aynı yıl Gülden Karaböcek ile Atilla Alpsakaraya evlendi. Bu durumdan dolayı iki kız kardeş yıllar boyunca küs kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal