Almida Ada

07.02.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-09:36) Almida Ada

Menajerimi Ara dizisinde rol alacak Almida Ada'nın kim olduğu merak konusu oldu. Özellikle Almida Ada hangi dizilerde oynadı sorusu en çok aratılan sorulardan oldu. Peki Almida Ada kimdir? Almida Ada kaç yaşında? İşte detaylar...

Menajerimi Ara dizisinde Merve karakterine hayat verecek Almida Ada, internet kullanıcıların son günlerde en çok arattığı isimlerden oldu. Genç. oyuncunun hangi dizilerde rol aldığı ve kaç yaşında olduğu cevabı merak edilen sorular arasına girdi.

Peki Almida Ada kimdir? Almida Ada nerelidir? Almida Ada hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

ALMİDA ADA KİMDİR?

Almida Ada, 4 Ağustos 1994 yılında İstanbul'da dünya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisans için Londra'ya gitmiştir. Bir süre kaldığı yurt dışında IQ, Vogue ve Instyle gibi önemli dergilerde model olarak çalışmıştır.

Londra'da bulunduğu dönemdeyken metro durağında bir cast direktörü tarafından keşfedilerek Avengers filminde Scarlett Johansson'ın küçüklüğünü canlandırmıştır. Türkiye'de ise Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile ekranlarla tanışan Almida Ada, Kırgın Çiçekler ve Adı Efsane gibi başarılı yapımlarda da rol alarak kariyerine devam etmiştir.

ALMİDA ADA HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Bir Deli Rüzgar (Genç Melike Candan (1978)) TV Dizisi – 2018

Cennet’in Gözyaşları (Cennet Yılmaz) TV Dizisi – 2017

Adı Efsane (Melis) TV Dizisi – 2017

Kırgın Çiçekler (Lalin) TV Dizisi – 2016-2017

Kaderimin Yazıldığı Gün (Nehir) TV Dizisi – 2014

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal