GTA6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkış tarihi için eni bilgiler geldi

Oyun severlerin en çok oynadığı oyunlardan biri olan GTA serisine yeni bir oyun daha ekliyor. Merakla beklenen GTA serisi 6. oyunuyla dönüyor. GTA 6 hakkında detaylar sızdırılırken oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı araştırmaları hız kazandı. Oyunun çıkış tarihi netleşiyor. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkıyor mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

07.04.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-15:38) GTA6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkış tarihi için eni bilgiler geldi

En çok oynanan oyunlardan biri olan Grand Theft Auto (GTA), milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Şimdiye kadar piyasada 5 serisiyle yer alan GTA 6 oyunu ile oyun severleri sevindiriyor. 2013 yılında 5 oyunu ile satış rekoru kıran GTA, 9 yıl sonra serinin 6. oyunuyla tekrar piyasaya dönüyor. Milyonlarca oyun tutkunu tarafından oynanan oyun yıllar geçmesine rağmen popülerliğini kaybetmiyor. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkıyor mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

GTA serinin 6. oyunuyla dönüyor.

En son GTA 5 oyununu yayınlanmasının üzerinden 9 sene geçti. Hala milyonlarca kişinin en çok tercih ettiği oyun olan Grand Theft Auto (GTA) 6. oyunu hakkında detaylar sızdırıldı. Oyun severleri sevindiren haberin ardından oyun hakkında araştırılma yapılmaya başlandı. GTA 6 hakkında net bilgiler yer almazken Rockstar Games'in geliştirilme aşamasında olduğunu açıklandı. Oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

GTA 6 Çıkıyor MuGTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkıyor mu?

Red Dead Online tartışma forumunda GTA 6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı. Rockstar Games’in geliştiricilerinden biri oyun hakkındaki detayları sızdırdı.

Oyun hakkında detaylar sızdırılırken, GTA 6’nın 2023 yılının tatil sezonunda çıkması planlandığı ifade edildi. Ancak bu tarihin 2024 yılına ertelendi.

Bu haber oyun severleri sevindirse de konu hakkında net bir açıklama yoktur. Bu bilgiler sadece bir kişi tarafından sızdırılmış bilgilerdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal