PS5 GTA 5 çıktı mı, fiyatı ne kadar? PlayStation 5 özel sürüm Türkiye satış fiyatı

Rockstar Games, PlayStation 5 için geliştirdiği GTA V Enhanced Edition sürümünü yayınladı. Yeni nesil GTA 5 konsol sürümünün Mart ayında yayınlanacağı açıklanmıştı. Peki PS5 GTA 5 özel sürüm Türkiye satış fiyatı ne kadar? detaylar haberimizde yer almaktadır.

17.03.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-16:37) PS5 GTA 5 çıktı mı, fiyatı ne kadar?  PlayStation 5 özel sürüm Türkiye satış fiyatı

2013 yılında piyasaya çıkmasına rağmen günümüzde hala en popüler oyunlardan olan Grand Theft Auto 5 (GTA 5) en çok indirilen PlayStation 4 oyunlar arasında yer almaktadır. Rockstar Games tarafından PlayStation 5 için geliştirilen GTA V Enhanced Edition yani yeni nesil GTA 5 konsol sürümü yayınlandı. Yeni nesil GTA 5 PlayStation ve Xbox Series X/S şeklinde yeni nesil konsollar için yeni sürümü tanıtıldı. 

GTA 5 yeni sürüm Türkiye fiyatı ne kadar

Yeni nesil GTA 5'de hangi özellikler var?

Yeni sürüm olarak çıkan GTA 5 oyunun performansına ve grafik özelliklerine kapsamlı yenilikler geldi. GTA 5 oyununu yükleme süreleri kısalırken yüksek kaliteli dokularla beraber ışın seyretme ve 4K 60 FPS desteği oyunseverlere sunuldu. PlayStation 5'in DualSense kontrolcüsü için dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik desteği oyuna eklendi. Oyunda sesler daha gerçekçi bir hale getirilirken artık GTA Online GTA 5'ten ayrı olarak satılacaktır. Bu sayede birtek online mod isteyen oyuncular daha az fiyat ödeyecektir. 

Yeni nesil GTA 5 Türkiye fiyatları ne kadar?

PlayStation 5 için geliştirilen yeni nesil GTA 5 oyununun fiyatı henüz net olarak belli olmadı. Yalnızca GTA Online'ı almak isteyen oyuncular 14 Haziran'da kadar ücretsiz bir şekilde oyuna erişebilir. 

Xbox Series X ve S kullanıcıları ise 14 Haziran'a kadar 219 TL değerek GTA 5'i satın alabilir. 14 Haziran'dan itibaren oyunun fiyatı 439 TL olacaktır. GTA Online'ın Xbox Series X ve S fiyatı da 109 TL olarak belirlendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal