Google I/O 2022 etkinliğinde neleri tanıtacak? Google I/O 2022 etkinliği ne zaman?

İlgilenenlerin bildiği üzere Google her yıl düzenli olarak I/O etkinliği düzenliyor. Peki bu yıl hangi tarihte düzenlenecek? Etkinlikte neler paylaşılacak? Etkinlikle ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

17.03.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-15:40) Google I/O 2022 etkinliğinde neleri tanıtacak? Google I/O 2022 etkinliği ne zaman?

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Google etkinliği meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı. Tarihini ve etkinliğin içeriğini merak eden insanlar yapılacak açıklamaları merakla takip ediyor. Google I/O etkinliği bu yıl hangi tarihte gerçekleşecek? Etkinliğin içeriği neler olacak? Tüm soruların cevapları detaylarıyla haberimizde yer alıyor.

Google Etkinliği Ne Zaman

Google I/O etkinliği ne zaman gerçekleşecek

Bu yıl Google I/O etkinliğinin 11-12 Mayıs'ta yapılacağı açıklandı. Google CEO'su Sundar Pichai Twitter hesabı üzerinden tarih ve etkinlikle ilgili detayları paylaştı. Etkinliğin Shoreline Amphitheatre'da "sınırlı bir canlı izleyici kitlesi" ile gerçekleşeceği biliniyor. Etkinliğin tamamen ücretsiz ve sanal olarak herkese açık düzenleneceği de açıklandı. Google'ın sözcüsü Alex Garcia-Kummert şu açıklamaları yaptı: "Bu yılki etkinlik sınırlı bir canlı izleyici önünde yayınlanacak ve tamamen ücretsiz ve sanal olarak herkese açık olacak."

Etkinliğin içeriğiyle ilgili kesin bir açıklama bulunmasa da daha önceden yayınlanmış olan Android 13'ün odak noktası olacağı tahmin ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal