Gönül Dağı Gülsüm Öğretmen kimdir? Ulviye Karaca hakkında bilgiler

Hakkında birçok merak edilen konu bulunan Gönül Dağı Gülsüm Öğretmen kimdir? Ulviye Karaca hakkında bilgiler ile ilgili birçok kritik ayrıntı basında yer almaya devam ediyor. 21 Mayıs 2022 Cumartesi gününde yayınlanan haberimizde Gönül Dağı Gülsüm Öğretmen kimdir? Ulviye Karaca hakkında bilgiler hakkında basına yansıyan tüm güncel ayrıntıları kaleme aldık. Haberimizi okuyarak yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:28 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:28) Gönül Dağı Gülsüm Öğretmen kimdir? Ulviye Karaca hakkında bilgiler

TRT 1’de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı’nda karakterlerin her birisi izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Oyuncu kadrosunun başarılı performansı ve sürükleyici hikayesiyle sezona damga vuran dizilerden birisi olan Gönül Dağı’nda Dilek’in annesi Gülsüm Öğretmen’e hayat veren Ulviye Karaca’nın hayatı dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Ulviye Karaca’nın hayatı ve oyunculuk geçmişini merak edenler internet üzerinden ‘’Gönül Dağı Gülsüm Öğretmen kimdir? Gerçek adı ne?’’ sorularıyla araştırma yapıyor.

Gönül Dağı Gülsüm Öğretmen kimdir?

Gönül Dağı dizisinin karakterlerinden Gülsüm Öğretmen, kızı Dilek’in Taner yerine Serdar ile nişanlanmasını isteyen bir kadındır. Kızını sürekli olarak kontrol eden Gülsüm Öğretmen, Dilek’in hayatının her alanında karar verici olmak istemektedir. Fakat Gülsüm Öğretmen bu hareketleriyle Dilek ile Taner’in arasını açmayı başaramamış, tam aksine daha da yakınlaşmalarına sebep olmuştur.

Ulviye Karaca

Gülsüm Öğretmen karakterini canlandıran Ulviye Karaca, 1968 yılında dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ulviye Karaca’nın oyunculuk kariyeri boyunca yer aldığı yapımlar şu şekilde:

Gönül Dağı

Gençliğim Eyvah

Beni Affet

Süper Babanne

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal