Gönül Dağı Ramazan kimdir? Cihat Süvarioğlu nerelidir?

Gönül Dağı Ramazan kimdir? Cihat Süvarioğlu nerelidir? konusu uzun süre gündemi takip edenler tarafından merak ediliyordu. Konuyla ilgili olarak basına aktarılan tüm yeni gelişmelere yer verdiğimiz Mayıs 21 Cumartesi tarihindeki haberimizden Gönül Dağı Ramazan kimdir? Cihat Süvarioğlu nerelidir? hakkında kaleme aldığımız ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:16) Gönül Dağı Ramazan kimdir? Cihat Süvarioğlu nerelidir?

TRT 1 ekranlarının çok sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı dizisi her hafta ekranlarda yeni bölümleriyle yerini almaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisinde, Ramazan rolünü canlandıran Cihat Süvarioğlu, oyunculuğu ile gündemde yerini almaya başlamış durumda. Diziyi izleyenler Cihat Süvarioğlu hakkında, İnternet üzerinden araştırmalara başladı bile. 

GÖNÜL DAĞI

Gönül Dağı Ramazan kimdir? Gerçek adı ne? Cihat Süvarioğlu oynadığı diziler nelerdir?

Bu sıralar gündemde oyunculuğu ile yer alan, Cihat Süvarioğlu hakkında İnternet üzerinden araştırmalar yapılmakta. Instagram'da 198 bin takipçisi bulunan oyuncunun, kullanıcı adı 'cihatsuvari' olarak geçmektedir. 

CİHAT SÜVARİOĞLU

23 Eylül 1990 doğumlu olan oyuncu, 31 yaşındadır. Öğrenimini Marmara Üniversitesinde tamamlamıştır. 2014 yılından beri ekranlarda yer almaktadır. Diğer Yarım, Bartu Ben, The Protector, Ölene Kadar, Fractured, Değişen Dünyaya Karşı, Yüzleşme, Kronoloji, Yarım Kalan Aşklar, Gönül Dağı, Görümce, Kelebekler gibi bir çok yapımda yer almıştır. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Cihat Süvarioğlu, paylaşımlarıyla takipçilerinin dikkatini çekmeye devam etmektedir. 

Gönül Dağı dizisinde, Ramazan karakteri ile ekranlarda yer almaktadır. Bu zamana kadar birçok oyunculuk kariyeri ve sinema projesinde yer almıştır.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal