Gönül Dağı Günşıl kimdir? Gülhan Tekin'in hayatı!

Gündemde büyük yankı uyandıran Gönül Dağı Günşıl kimdir? Gülhan Tekin'in hayatı! ile ilgili olarak merak edilen 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü gelişmeleri gündeme gelmeye devam ediyor. Gönül Dağı Günşıl kimdir? Gülhan Tekin'in hayatı! ile ilgili okurlarımızın merakla bekledikleri en güncel bilgileri 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizde derledik.

21.05.2022-20:19 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:19) Gönül Dağı Günşıl kimdir? Gülhan Tekin'in hayatı!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı'nda Günşıl karakteri, her geçen gün biraz daha seviliyor. Başarılı performansı ve diziye kattığı enerjisi ile izleyicilerden tam not alan ünlü oyuncu Gülhan Tekin'in hayatı da bir o kadar merak ediliyor.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' projesinde yer alan ve kariyerinde çok sayıda projeye imza atan Gülhan Tekin, şimdilerde Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Günşıl karakteri ile konuşuluyor. Peki Gönül Dağı Günşıl'ı canlandıran Gülhan Tekin kimdir? İşte, usta oyuncunun merak edilen hayatı..

Gülhan Tekin kimdir

Gönül Dağı Günşıl Gülhan Tekin kimdir?

3 Mayıs 1975 yılında İzmir'de doğan Gülhan Tekin, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Tiyatro Dramatik Yazarlık Bölümü’nü bitirdikten sonra 2004 yılında BKM Mutfak oyuncu kadrosuna dahil olan Gülhan Tekin, uzun yıllar BKM Mutfak bünyesinde çok sayıda roller aldı.

Özellikle ‘Apartman Toplantısı’ adlı skeç ile tanınan başarılı oyuncu, Hükümet Kadın, Neşeli Hayat, Organize İşler, Çok Filim Hareketler, Beynelminel gibi yapımlarda çok iyi performanslar sergiledi. 2015 yılında oyuncu Hasan Elmas ile evlenen güzel oyuncu 'Geleceğin Starı' isimli yarışma programında da oyuncu koçluğu yaptı.

Gülhan tekin, şimdilerde TRT 1'de yayınlanan ‘Gönül Dağı’ isimli dizide Günşıl karakterine hayat vermektedir.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal