Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Nisan Perşembe

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta da günün birincisi verilen puanlarla belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Nisan Perşembe günün birincisi hangi yarışmacı oldu?

21.04.2022-14:58 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-14:58) Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Nisan Perşembe

Gelinlerin tüm hünerlerini gösterdiği Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki 4. bölümü Kanal D akranlarında yayınlandı. Hafta için hergün ekranlara gelen ve severek takip edilen yarışmanın 4. gün birincisi de yarışmanı sonunda aldığı puanlarla belli oldu.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı ekranların en sevilen yarışma programlarından Gelinim Mutfakta'da birbirleriyle kıyasıya mücadele içine giren gelinler en güzle yemeği ortaya çıkarak puanlar topladılar. Günün birincisi olmak ve çeyrek altın sahibi olmak isteyen gelinlerden bir tanesi 21 Nisan günün birincisi olarak çıktı.

Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Nisan Perşembe

Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Nisan Perşembe

Gelinim Mutfakta isimli yarışma programında haftalardır bütün yeteneklerini mutfakta sergileyen gelinler, kayınvalidelerinden ve yarışmanın sunucusu Nursel Ergin'den puanları topladılar.

Miyase ve Damla'nın 53'e puanının bulunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında Bahar'ın 30, Senanur'un ise 36 puanı bulunuyordu. Bugün alınan puanlarında eklenmesiyle 21 Nisan gününün birincisi Damla çıktı. Yüksek puan ile günün birincisi olan Damla, ödül olarak verilen çeyrek altınları da kaptı.

Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Nisan Perşembe

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal