Galler Prensesinden üzücü haber geldi: Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladı

İngiliz Kraliyet ailesinin üyesi ve Galler Prensesi Kate Middleton, resmi sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kanser tedavisi görmeye başladığını duyurdu. İşte detaylar..

22.03.2024-21:42 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-21:42)

Galler prensesi olan Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü sosyal medyadan açıkladı. Prenses Middleton, kanserin erken teşhis edildiğini ancak büyük bir şok yaşadığını ve son birkaç ayını zorlu bir şekilde geçirdiğini belirtirken ocak ayında karın ameliyatı geçirdiğinde kanser olduğunun bilinmediği belirtti.

“Yapılan testlerde kanser tespit edildi”

Prenses 2 dakika 15 saniyelik video mesajında kemoterapi gördüğünü de söyledi. Açıklamasında Middleton; “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım. İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes, lütfen inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz” ifadelerini kullandı.

Kate Middleton kimdir?

Galler Prensesi olan Kate Middleton, tam adıyla Catherine Elizabeth Middleton, 9 Ocak 1982'de Reading, İngiltere'de doğdu. İngiliz kraliyet ailesinin bir üyesi olan Catherine, 29 Nisan 2011'de Prens William ile evlenerek Cambridge Düşesi unvanını almıştır. Evlilik öncesi dönemde "Kate Middleton" adıyla bilinirken, evlendikten sonra "Catherine, Cambridge Düşesi" olarak anılmaya başlamıştır.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal