Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynayacağı maçta birçok kulübün yetkilisi Kerem Aktürkoğlu'nu takip edecek!

Yarın Barcelona ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma Kerem Aktürkoğlu için de büyük önem taşıyor. Pek çok kulübün yetkilisinin Kerem Aktürkoğlu'nu zorlu maçta izleyeceği öğrenildi.

09.03.2022-13:17 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-13:44)

Galatasaray, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile deplasmanda oynayacağı zorlu maça hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar karşılaşma öncesi son hazırlıklarını yaparken Kerem Aktürkoğlu ile ilgili de kritik gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun İspanyol devi karşısında vereceği sınav, genç futbolcu için ayrı bir heyecana sahne olacak. Futbolcuyu pek çok önemli takımın izleneceği öğrenildi. Bu anlamda futbolcunun zorlu karşılaşmaya ayrı bir motivasyonla hazırlandığı vurgulanıyor.

Transferin gözdesi haline geldi

Son iki sezonda hem Galatasaray hem de Milli takım forması altında gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen futbolcu pek çok önemli takımın yakın takibine girmiş durumda. Alınan son bilgilere göre başta İspanya, Fransa ve İtalya'dan olmak üzere birçok önemli takımın temsilcisi Kerem Aktürkoğlu'nu seyretmek için Nou Camp'taki yerini almış olacak.

Barcelona maçına gözler genç futbolcunun üzerinde olacak.

Teklifler etkilenecek

23 yaşındaki yıldızın Barcelona önünde sergileyeceği performansın sezon sonunda gelecek teklifleri doğrudan etkileyeceği de aktarılmakta. Bu anlamda zorlu mücadele Kerem Aktürkoğlu için büyük önem taşıyor. Bundan 2 yıl evvel 3. Lig'de Erzincanspor formasını terleten futbolcunun kısa bir süre içerisinde yükselişe geçmesi ve Nou Camp'taki karşılaşmaya çıkması futbolseverler tarafından takdirle karşılanmakta. Barcelona teknik direktörü Xavi'nin de yarınki karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu'na özel önlem alacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.  Zorlu karşılaşma gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından merakla beklenilmeye başlandı. Sarı kırmızılıların tek hedefi haline gelen UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl bir yol izleyeceği büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal