Fenerbahçeli Arda Güler hakkında futbolcunun eski hocası Erol Tokgözler'den dikkat çeken sözler geldi!

Fenerbahçeli Arda Güler hakkında son olarak futbolcunun Gençlerbirliği'nde forma giydiği dönemden antrenörü olan Erol Tokgözler'den açıklamalar geldi. Futbol adamının Arda Güler ve Alex kıyaslaması çok konuşuluyor.

09.03.2022-12:49 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-12:57)

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler son zamanlarda gösterdiği performans ve sahaya koyduğu oyunla gerek Fenerbahçe taraftarları gerek futbolseverler tarafından herkesin hayranlık duyduğu bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Arda Güler son zamanlara oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekerken 17 yaşındaki genç yetenek hakkında eski hocası Erol Tokgözler'in açıklamaları gündem oldu.

Genç futbolcuyu öve öve bitiremedi

Erol Tokgözler eski öğrencisi Arda Güler hakkında, 'Ben Arda'nın Türkiye'de kalacağını çok düşünmüyorum. Arsenal ve Bayern Münih'ten teklifler olduğunu biliyorum. Her geçen maç bu takımların sayıları artacaktır. Arda için 20-30 milyon Euro'lar çok sıradan kalır. Onun için 'iyi futbolcu' demek yetmez. O özel ve problem çözen bir oyuncu. Fenerbahçe taraftarı için Alex'ten ötesi olabilir.'

'Top henüz ayağına gelmeden 2- 3 pozisyon sonrasını düşünüyor. 6, 8, 10… Üçünü de bir arada oynuyor gibi bir durumu var. Arda, gurbetçi olsaydı Mesut Özil gibi A Milli Takım'a almak mümkün olmazdı.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Eski hocası genç futbolcuyu çok övdü.

Kanarya elini çabuk tuttu

Genç futbolcu Arda'yı kaybetmek istemeyen Fenerbahçe elini çok hızlı tuttu. Sözleşmesi 2023'te bitecek olan 17 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık imza attırdı. Resmi açıklamanın ise kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Arda Güler ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Türk futbolunda gerek yurt dışında büyük bir ilgiyle takip edilmekte. Arda Güler ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Türk futbolunda gerek yurt dışında büyük bir ilgiyle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal