Galatasaray'ın Fransız Futbolcusu Sacha Boey İlk Yarıyı Kapattı!

Sezon başında Galatasaray'a çok büyük umutlarla transfer edilen Fransız yıldız Sacha Boey'den sarı kırmızılılara kötü haber geldi. Sağ bekin son yaşadığı sakatlık sonrasında ilk yarıyı kapattığı aktarıldı.

01.12.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:15) Galatasaray'ın Fransız Futbolcusu Sacha Boey İlk Yarıyı Kapattı!

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı bulunan Fransız sağ bek Sacha Boey'den sarı kırmızılılara kötü haber geldi. Galatasaray'ın, Fransız sağ beki Sacha Boey uzun süredir geçirmiş olduğu sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Futbolcu bu nedenle ülkesi Fransa'da yoğun bir tedavü süreci geçiriyordu. 21 yaşındaki sağ bek ile ilgili Galatasaray'a kötü haber geldi.

SACHA BOEY'DEN GALATASARAY'A KÖTÜ HABER GELDİ

Sarı kırmızılıların yaz transfer döneminde çok büyük umutlarla transfer ettiği Fransız sağ bek Sacha Boey, geçirmiş olduğu sakatlıklar dolayısıyla uzun süredir Galatasaray formasını terletemiyordu. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ülkesi Fransa'ya tedavi olmaya giden sağ bek futbolcusundan yeni haberler geldi. 21 yaşındaki sağ bek futbolcusunun uyluğunda meydana gelen sakatlık dolayısıyla ilk yarıyı kapattığı aktarıldı. Genç futbolcu Galatasaray'da sarı kırmızılıların oynamış olduğu 23 karşılaşma'nın 15'inde forma terletemedi. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftar tarafından büyük bir hayretle karşılandı.

SACHA BOEY GALATASARAY'A BÜYÜK UMUTLARLA TRANSFER OLMUŞTU

Galatasaray'ın 21 yaşındaki sağ bek futbolcusu Sacha Boey yaz transfer döneminde Fransa'nın, Rennes takımından transfer edilmişti. Futbolcu ilk transfer olduğu dönem ve sergilediği performansla taraftarlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Futbolcu ile ilgili yaşanan son gelişmeler Galatasaray camiasında moralleri baya olumsuz etkiledi. Fransız sağ bek Sacha Boey ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal