Göztepe, PFDK'nın Atakan Cankaya Kararına Tepki Gösterdi!

Göztepe Spor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe karşılaşmasının ardından verilen PFDK kararına tepki gösterdi.

01.12.2021-13:38 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-13:38) Göztepe, PFDK'nın Atakan Cankaya Kararına Tepki Gösterdi!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasının devre arasında sarı kırmızılı ekipten Atakan Cankaya ve sarı lacivertlilerden İrfan Can Kahveci'nin karıştığı olaya ilişkin olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden iki futbolcunun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği açıklanmıştı.

GÖZTEPE VERİLEN KARARA TEPKİ GÖSTERDİ!

Göztepe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun almış olduğu bu karara ilişkin olarak resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamalayla bu karara itiraz edileceği ve adil olmadığını açıkladı.

YAPILAN RESMİ AÇIKLAMADA...

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' Devre arasında iki oyuncu arasında yaşanan ve birkaç saniye süren, her maçta sıklıkla karşılaştığımız ve müsabaka içerisinde yaşandığında kart gösterilmesine bile gerek olamayabilecek durum nedeniyle oyuncumuzun disiplin kuruluna sevk edilmesi kabul edilemez. Yaşanan olaylarla ilgili tüm görüntüler kulübümüzde mevcut olup, oyuncumuzun gerekli savunması hukuk birimimiz tarafından en hızlı şekilde yapılacaktır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal