Galatasaray Rizespor'a gol olup yağdı: Evinde farklı mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti. İşte detaylar...

08.03.2024-22:24 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-22:24)

Trendyol Süper Lig’in 29. Haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u Rams Park’ta ağırladı. Mücadele adeta gol yağmuruna dönüştü. 

İlk yarıdan 4 gol çıktı

Maçın 10. dakikasında Galatasaray öne geçti. Mertens'in kullandığı köşe vuruşunda savunma ön direkte topu uzaklaştırdı. Ceza sahası yayında top önüne düşen Köhn gelişine şutunu çekti ve top ağlara gitti. Skor 1-0 oldu. 31. Dakikada ile fark ikiye çıktı. Icardi sol kanattan topla geldi ve pasını Zaha'ya verdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Zaha bekletmeden şutunu çekti. Kaleci Gökhan'ın çıkardığı topta altı pasın içinde önüne düşen topu Torreira ağlara gönderdi. 38 ve 40. dakikalarda goller peş peşe geldi. 38. dakikada Shelvey'in pasında orta alanda topu alan Höjer 30 metreden sağ köşeye sert şutunu çekti ve farkı bire indirdi. Sonrasında Kerem Demirbay yine sahneye çıktı. Sol kanattan topla gelen Kerem Aktürkoğlu pasını adaşına verdi. Ceza sahası yayında topa gelişine vuran Kerem Demirbay'ın topu ağlarla buluştu. 45’de ise Kerem Demirbay farkı yine 2’ye çıkardı. Icardi'nin pasında sağ kanatta topu önüne alan Kerem Demirbay bekletmeden yakın direğe şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi. İlk yarı da 4-1’lik skorla sona erdi.

Maç farklı bitti

İkinci yarıda ise goller devam etti. 61. dakikada Höjer'in kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top ceza sahasındaki Olawoyin'in dizine çarptı ve Muslera'yı yanıltarak ağlarla buluştu. Skor da 3-2 oldu. Dakika 66’da ise skor 5-2 oldu. Penaltıda topun başına geçen Kerem Demirbay kendi sağına doğru düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. Goller yağmaya devam etti. 85’te sağ kanattan topla gelen Ziyech pasını Tete'ye verdi. Tete tek pasta Icardi'yi buldu. Icardi kaleciyle karşı karşıya hata yapmadı ve topu ağlara gönderdi. Maç 6-2 sona erdi ve Galatasaray liderliğe yükseldi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal