Galatasaray Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS - Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Bein Sports internet sitesi, Galatasaray Çaykur Rizespor maçının özetini ekranlara getirecek. Futbol severler de heyecanlı geçmesi beklenen Galatasaray Çaykur Rizespor maçının özetini ve gollerini izlemek için arama motorları üzerinden Galatasaray Çaykur Rizespor özet Bein Sports, Bein Sports GS Rizespor maçı özeti, Galatasaray Çaykur Rizespor goller gibi araştırmalara başladı.

08.03.2024-21:45 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-21:50)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor’u yenerek liderliğini sürdürmek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Maçın sona ermesinin ardından ise Galatasaray Çaykur Rizespor maç özeti ve Galatasaray Çaykur Rizespor goller araştırmaları sıklaşacak. 

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı 8 Mart 2024 Cuma günü saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak. Mücadele Bein Sports 1’de yayınlanacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Rizespor: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Olawoyin, Shelvey, Gustavo, Varesanovic, Akintola, Minchev

Galatasaray Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS - Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Galatasaray Çaykur Rizespor maç özetini nasıl izleyebilirim?

Okan Buruk önderliğinde Süper Lig’in lideri olan Galatasaray Çaykur Rizespor karşısında Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz gibi yıldızlarla sonuca gitmek istiyor. Binlerce sarı kırmızılı taraftarın galibiyet beklentisiyle tribünlerde olacağı olacağı Galatasaray Çaykur Rizespor maçının özetini ve gollerini izlemek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray Çaykur Rizespor maçı şampiyonluk yarışı için çok kritik bir öneme sahip. Galatasaray’ın kritik mücadelesinin özetini Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Dileyenler Galatasaray Çaykur Rizespor maç özetini ve gollerini A Spor ile TRT Spor ekranlarında da izleyebilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal