Bein Sports canlı maç izle | Bein Sports 1 donmadan izle!

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı canlı olarak Bein Sports 1’de ekranlara gelecek. Ancak bu maçın şifreli olarak yayınlanacak olması futbol severleri Bein Sports canlı maç izle, Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports 1 donmadan izle, TRGoals, Matbet, Retrobet, Taraftarium24 link gibi araştırmalara yöneltti. Galatasaray Rizespor maçını şifresiz izlemek için 8 Mart 2024 tarihli bültenimize göz atabilirsiniz.

08.03.2024-19:15 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-15:28)

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin kader maçlarından birisi olan bu maç öncesinde binlerce taraftar Rams Park tribünlerine doğru hareketlenirken maçın heyecanını Bein Sports 1’de yaşamak isteyen futbol severler ise koltuklarına kurulmaya başladı. Öte yandan Bein Sports abonesi olmayan spor severler ise TRGoals, Matbet, Retrobet, Taraftarium24 gibi maç yayın siteleri üzerinden Galatasaray Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemenin yollarını arıyor.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı bugün saat 20.00’de başlayacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hakemi kim?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Bein Sports canlı maç izle | Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports 1 donmadan izle! TRGoals, Matbet, Retrobet, Taraftarium24 link 8 Mart 2024

Galatasaray’da savunma alarmı

Süper Lig’de hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Galatasaray’da savunmada yaşanan sakatlıklar teknik direktör Okan Buruk’u düşündürüyor. Tecrübeli hocanın Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı’nın yokluğunda savunma hattını Kaan Ayhan ile Victor Nelsson ikilisinden oluşturması bekleniyor. 

Rams Park’ta gergin akşam

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında son yıllarda oynanan gerilimi yüksek maçların ardından bu akşam oynanacak maçta da ortalığın karışmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle şampiyonluk yolunda hata istemeyen lider Galatasaray’da taraftarın ilk düdükle beraber Rizesporlu oyuncuları baskı altına alacağı tahmin ediliyor.

Galatasaray-Çaykur Rizespor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Kaan Ayhan, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Muammer, Shelvey, Gustavo, Olawoyin, Akintola, Minchev

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı canlı yayınlayacak olan Bein Sports, son dönemde yükselen bir dijital yayın platformu olarak ön plana çıkıyor. Bu sezon Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin mücadelelerini HD görüntü kalitesiyle futbolseverlere sunan Bein Sports, Galatasaray Çaykur Rizespor maçını da yüksek kalitede ve kesintisiz bir şekilde canlı olarak izleyicilere sunmayı vaat ediyor.

Halit Emre Aydın
hea@hea.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal